Основен зеленчуков бульон

26/07/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър16713490
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо387
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрежете обелената глава лук на 2 половини, а морковите на няколко парчета.

Пуснете ги в 500 мл кипяща вода заедно с парчето целина, корена магданоз, клонките магданоз и зърната пипер.

Щом течността започне да кипи, посолете бульона, захлупете тенджерата и намалете силата на огъня. Варете 20-25 минути, след което прецедете течността.

Можете веднага да използвате бульона или пък да го замразите във фризера.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар