Основен зеленчуков бульон

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
422
301
26/07/2017
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо713
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Бульони

Начин на приготвяне

Разрежете обелената глава лук на 2 половини, а морковите на няколко парчета.

Пуснете ги в 500 мл кипяща вода заедно с парчето целина, корена магданоз, клонките магданоз и зърната пипер.

Щом течността започне да кипи, посолете бульона, захлупете тенджерата и намалете силата на огъня. Варете 20-25 минути, след което прецедете течността.

Можете веднага да използвате бульона или пък да го замразите във фризера.

Тенджера под налягане 7л
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тенджера под налягане 7л
39.99 лв.
Виж ››

Във всяка кухня трябва да има една тенджера под налягане, защото с нея готвенето е по-бързо, по-лесно и по-здравословно. Редица предимства, с които всеки иска да разполага, събрани в един кухненски съд - тенджера под налягане.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар