Двойношоколадови бисквити

Шоколадка
Шоколадка
Новак
21/06/2012
"Кодово наименование Двойношоколадови бисквити. Предназначение Само за най-любимите ни хора "
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции15-20 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 559
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете в купа брашното, какаото, бакпулвера и ванилията. Разтопете маслото и натрошените 150 г шоколад на водна баня при непрекъснато бъркане.

Отделно разбийте много добре яйцата и захарта на пухкав крем и леко добавете шоколадовата смес, която е поохладена. Объркайте внимателно и добавете тази смес към брашняната.

Разбъркайте добре с дървена лъжица, докато се получи гъсто и лепкаво тесто. Най-накрая добавете и шоколадовия чипс/натрошен шоколад.

Гребвайте по 1 лъжица от тестото и оформяйте бисквитите в тава с хартия за печене на разстояние една от друга.

Сложете двойношоколадовите бисквити да се пекат за около 13 минути в загряна на 170 градуса фурна.

Внимавайте да не ги препечете, защото трябва да останат влажни. Готови са, когато се появят пукнатини отгоре и повърхността им стане твърда.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар