Начин на приготвяне
Разбъркайте заедно горчицата, доматеното пюре и 150 мл бира заедно със сол, черен пипер, чубрица на вкус. Накиснете в тази марината пилешките бутчета за 1-2 часа.
Загрейте мазнината и запържете леко накълцания праз и ситно нарязаните гъбки. Овкусете ги с подправки и снемете от котлона.
Направете страничен прорез по кожата на бутчетата и напълнете плънката под кожата, като добавяте и парченца топено сирене.
Притиснете или забучете клечки за зъби и подреждайте бутчетата върху нарязаните и овкусени картофи и моркови в тавата.
Отгоре ги залейте с останалата марината, бирата и сложете фолио. Пъхенте да се пече в умерено загряна фурна за около 1 час.
Поднесете пълнените пилешки бутчета с топено сирене и гъби с гарнитура от картофи.