Шкембе с картофи

Тина
Тина
Новак
04/01/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 345
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно и се пържи. Към него се прибавя брашното и се пържи да златисто.

Добавят се доматеното пюре и нарязаните картофи. Поръсва се с червен пипер.

Прибавят се шкембетата, които са предварително сварени и изпържени отделно. Заливаме с бульона, в който е вряло шкембето.

Поставя се да ври на фурна до омекване на картофите.

Поднася се поръсено с магданоз.

Рейтинг

5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар