Агнешко с цели домати

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Администратор
2965906
Агнешко с цели домати1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
100 мин.
Общо
120 мин.
Порции
4
"Истински кулинарен шедьовър с агнешко и цели доматчета"

Необходими продукти

  • агнешко месо - 3/4 кг
  • мазнина - 1/2 ч.ч.
  • лук - 2 глави ситно нарязан
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • сол - 1 ч.л.
  • домати - 500 г дребни
  • магданоз - 1/2 връзка
  • брашно - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Порционирайте агнешкото и го сложете да се запържи в мазнината в подходящ съд. Добавете лука и след като и той се запържи, поръсете с червения пипер и солта.

Долейте 1 и 1/2 ч.ч. гореща вода и гответе около 20 минути така.След това прибавете целите доматчета с 1 с.л. брашно.

Гответе ястието на умерен огън, за да не се разкъсат доматчетата и да запазят формата си.

Готовото ястие поръсете с нарязан магданоз.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: