Тарта с бекон и кашкавал

ЕфросияЕфросия
Джедай
468
571
10
1k
22/03/2020
Приготвяне30 мин.
Готвене18 мин.
Общо48 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 787
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете брашното, бакпулвера и водата. Върху набрашнена повърхност замесете тази смес на меко тесто за тарт.

Разстелете го върху набрашнена правоъгълна тава с размери с 35х25 см, като оставите по 1 см в края свободен. Настържете кашкавала върху тестото и разпределете нарязания на ивици бекон.

Отделно разбийте яйцата, млякото и лука на прах и залейте соления тарт.

Сложете Тарта с бекон и кашкавал в предварително загрята на 220 градуса фурна да се пече за около 15-18 минути. Поднесете питата с бекон и кашкавал на квадрати.

Рейтинг

5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Юлиана
Юлиана
20.09.2013 13:09
Не е кафена лъжичка,а кафена чаша.Гледай съкращенията к.л.,не е к.ч.
0
0
Светла
Светла
20.09.2013 10:57
Как се замесва тесто с 2 чаши брашно и 1 к.л. (вероятно кафена лъжичка) вода?
0
0