Свинско филе по полски

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
412
300
16/05/2017
"За специални гости, специални моменти и за всеки, който обича вкусните ястия със свинско месце "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 510
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • свинско филе - около 2 кг обезкостено филе
  • колбас - пушен (с дължина около 15 см)
  • олио - 4 с.л.
  • лук - 1 средна глава
  • За сухата смес
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • захар - 1 с.л.
  • сол - 1 ч.л. с подправки
  • чеснова сол - 1 ч.л.
  • лучена сол - 1 ч.л.
  • целинова сол - 1 ч.л.
  • горчица - 1 ч.л. на прах
  • черен пипер - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете всички продукти за сухата смес и оставете настрана. Ако филето е навито на руло, срежете връвта и го развийте. Сложете колбаса (както е цял) върху филето и навийте на стегнато руло.

Завържете с връв на няколко места, за да си остане стегнато. Намажете с олио и след това оваляйте в приготвената суха смес.

Загрейте скара с капак и сложете филето отгоре. Сложете върху него нарязания на филийки лук, покрийте с капак и печете до готовност.

Нарежете на дебели филийки и поднесете с гарнитура по избор.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар