Супа от киселец и лапад

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
591
1k
31
2k
07/12/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 130
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Зеленчукова Супа

Начин на приготвяне

Почистете киселеца и лапада и ги оставете да се отцедят добре, след което ги нарежете.

Загрейте маслото в тенджера и запържете хлебните трохи. Прибавете киселеца и лапада и долейте 500 мл топла вода.

Щом кипне пролетната зелена супа, прибавете накълцания лук, доварете за 10 минути и овкусете със сол и прясно смлян черен пипер.

Разбийте кофичка кисело мляко и застройте супата с киселец. Добавете натрошеното сирене и накълцания магданоз, разбъркайте и поднесете супата с лапад в купички с печен хляб.

Супа от киселец и лапад за здраве и тънка талия!

Красива емайлирана тенджера 7.5 литра-7%
Приготвяй си тази рецепта с:
Красива емайлирана тенджера 7.5 литра
30.00 лв.
27.99 лв.
Виж ››

Голяма и красива емайлирана тенджера, която ще се сприятели с кухнята ви за миг! Позволява приготвяне на обемно количество храна. Поддържа се лесно. Тенджерата е с вместимост 7.5 л, а дръжките и капакът създават допълнително удобство при употреба.

Рейтинг

5 3
4 5
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар