Начин на приготвяне
Свинското филе нарязано на тънки ивици, счукания чесън, лимоновата кора, захарта, солта и половината от фъстъченото олио се объркват добре в голяма купа. Захлупват се и се слагат в хладилника за 10 мин.
Аспержите нарязани на половина се сваряват докато омекнат. Изплакват се със студена вода и се отцеждат.
Останалото фъстъчено олио се загрява в голям тиган. Лукът нарязан на филийки и настъргания джинджифилът се запържват бързо, докато лукът омекне, и се изваждат от тигана.
Свинското се слага в същия тиган и се запържва бързо на порции до златисто. Всичкото месо се връща в тигана заедно с лучената смес, нарязаните на кръгчета домати, аспержите и фъстъците. Запържва се бързо, докато се получи еднородна смес.
Ястието се поднася, поръсено с магданоз.