Панирано свинско бон филе

25/05/2009
Тина
отТинаНовак
"Трудно ни е да решим каква ще бъде идеалната гарнитура за това панирано свински бон филе. Някакви идеи?"
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции3
  • Преглеждания общо33 125
  • Преглеждания за месеца76
  • Преглеждания за седмицата76
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се реже на тънки филийки, леко се начуква, подправя се със сол, черен пипер, чесън на прах, соев сос. Престоява 24 часа в хладилника.

Панира се в брашно и яйца разбити с малко вода.

Сервира се с запържени в масло гъби и задушени със сметана, която се вари до сгъстяване.

подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 1
3 2
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар