Телешки език яхния

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
288
316
5
789
13/04/2017
"Деликатес, който се приготвя толкова лесно, заслужава да бъде изяден докрай "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 470
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете предварително измития език да се свари с подправките и лука.

Още докато е топъл, го обелете и го нарежете на филийки.

Загрейте маслото отделно, запържете брашното и скълцания лук в него. Разредете с бульона от варенето на езика и разбъркайте кашата. След като поври, добавете малко лимонов сок.

Във всяка чиния сложете филийки език и залейте със соса.

Силиконов капак за отцеждане - 3 в 1 - 29 см-18%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Силиконов капак за отцеждане - 3 в 1 - 29 см
17.00 лв.
14.00 лв.
Виж ››

С удобен размер и ергономична форма - този капак превръща отцеждането на сварените продукти в детска игра, може да се използва и като подложка за горещи съдове

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар