Агне с дроб-сарма в пещ

29/04/2012
Приготвяне35 мин.
Готвене180 мин.
Общо215 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 203
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Порционирайте агнешкото и всяко парче добре натрийте със сол и с всички останали подправки.

Подреждайте агнешкото в голяма тава, а между парчетата разпределяйте по-големи резени лук. Полейте с 1 ч.ч. мазнина и покрийте с фолио.

Подварените агнешки дреболии нарежете ситно и ги запържете с ориза и булгура, а след това и нарязания зелен лук.

Добавете подправките и 12 ч.ч. от бульона, в който сте варили дреболиите. Покрийте с агнешкото було и пак фолио.

Сложете двете тави в разгорена пещ и оставете да се пекат 3 часа.

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар