Прясно зеле в гювеч

08/04/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8705810236
"Магически вкусно прясно зеле, приготвено в глинен гювеч "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо75 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 266
  • Преглеждания за месеца104
  • Преглеждания за седмицата104
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете зелката от външните листа, махнете кочана и нарежете зелето на фини ивички. Претрийте ги, за да омекнат добре. Нарежете на кръгчета моркова, обелете и настържете доматите.

Смесете зеленчуците, посолете и ги разбъркайте. Прехвърлете сместа в гювеч, поръсете с черен и червен пипер, сипете магданоз и пак разбъркайте.

Полейте с олиото и чаена чаша вода, боднете лютата чушка и сложете капака на гювеча. Печете във фурната на 200 градуса докато ястието остане на мазнина.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар