Задушени шницели

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Задушени шницели1 / 2
29/07/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
"Сочни шницели с ароматен сос - ето на това му се казва обяд за шампиони"

Необходими Продукти

  • телешко месо - 125 гр.
  • брашно - 1 с.л.
  • лук - 15 гр.
  • масло - 15 гр.
  • бира - 50 мл.
  • захар - 1 к. л.
  • сол
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва и начуква, след което се посолява, панира се с брашно и се пържи.

В отделен съд се пържи лукът, нарязан на дълго и тънко. Слага се брашното, което също се пържи. Залива се с бирата.

Прибавят се шницелите и се задушават. Ръсят се със сол и захар. Варят се на тих огън.

Поднасят се посипани с лук и поръсени с магданоз.

Рейтинг

4.8
57
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Monika Ivanova
Monika Ivanova
а защо след като са изпържени и да ги варим?
17.05.2016 07:28
Албена Асенова
Албена Асенова
Интересно!Те по-скоро се ватят,така ли?
17.05.2016 03:54