Картофи със сланина и праз

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
446
375
07/03/2017
"Картофки по селски - каним ви да си поделим една порция с чаша домашно вино "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 503
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете сланината на тънко и я запържете в сгорещеното олио до зачервяване. Извадете я с решетъчна лъжица и в същата мазнина изпържете нарязаните на кубчета картофи, както и праза.

В отделен съд разбийте яйцата, овкусете ги със сол и черен пипер. Добавете към тях сланината, картофите с праза, разбъркайте леко и сипете в намазнена тавичка.

Печете в загрята фурна до готовност. Преди сервирането може да поръсете обилно с магданоз.

Синя правоъгълна керамична тава 39 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Синя правоъгълна керамична тава 39 см
26.99 лв.
20.78 лв.
Виж ››

Красива керамична тава, от което може да очаквате единствено удобство и нищо друго. Правоъгълна форма, компактни размери и красив тъмносин цвят.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар