Пилешки пържоли на скара с марината

31/03/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3753322
  • Приготвяне60 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо80 мин.
  • Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо34 990
  • Преглеждания за месеца216
  • Преглеждания за седмицата15
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

  • пилешки пържоли - 4 - 6 броя
  • сол
  • черен пипер
  • олио - 4 - 6 с.л.
  • чесън - 3 скилидки пресован
  • бира - 100 мл
  • соев сос - 3 с.л.
  • горчица - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре посолете пилешките пържоли и ги поръсете с черен пипер. Разбийте заедно олиото, чесъна, бирата, соевия сос и горчицата и добре омажете пържолите равномерно.

Оставете ги в покрит съд в хладилника за 1 час. Загрейте скара, намазнете реотаните и мятайте пилешките пържоли, леко отцедени, като ги обръщате, щом се запекат от едната страна.

Внимавайте да не пробиете месото при обръщането. Поднесете ги със свежа салата или гарнитура от картофи.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Стефанка Георгиева
Стефанка Георгиева
02.11.2014 09:49
Горещо препоръчвам. Сочни и вкусни. Могат да се консумират и на следващия ден студени.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв