Марината за свински пържоли

Бай СтавриБай СтавриНовак
31/03/2012
"Предлагаме ви сделка - от нас маринатата, а от вас пържолите "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо184 308
  • Преглеждания за месеца749
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари4 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • чесън - 3 скилидки скълцан
  • зехтин - 4 - 5 с.л.
  • соев сос - 4 - 5 с.л.
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • горчица - 1 с.л.
  • лук - 1 глава на полумесеци
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземете 1 кг свински пържоли и хубаво ги осолете и поръсете с млян черен пипер.

Поставете ги в съд с капак и разпределете между тях полумесеци лук.

Разбъркайте добре зехтина, соевия сос, горчицата и скълцания чесън и полейте с тази смес пържолите.

Хубаво ги раздрусайте, за да проникне сосът равномерно.

Сложете капака и оставете в хладилник за поне 2 часа.

Рейтинг

5 11
4 12
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
никнай
никнай
22.01.2016 20:03
Хора тия всички маринати които ви предлагат са за дивеч или говеждо. Свинското е крехко и не са му нижни течни маринати, освен ако е със съмнителен цвят и мириз - нали сте ги виждали мааринованите меса с изтекъл срок на годност по витрините на кауфланд ....
15
0
Диана
Диана
25.05.2015 11:56
Пържолите измиват ли се от маринатата,преди да се готвят?
28
11
Емилия Иванова
Емилия Иванова
29.12.2013 19:47
Какви други рецепти има с вино?
11
2