Начин на приготвяне
Разбийте маслото с пудрата захар на пухкав крем и при непрекъснато биене добавете жълтъците на яйцата един по един, както и 2-3 с.л. брашно.
Отделно сложете шварц- и нескафето с прясното мляко и кристалната захар да кипне. Снемете от котлона и добавете сместа с жълтъците и брашното при непрекъснато разбиване. Върнете на котлона и бъркайте, докато се сгъсти.
Отделно разбийте белтъците на пухкав крем и ги разбъркайте внимателно накрая към вече охладения крем с кафето.
В тавичка намажете малко от крема на дъното и стените. Потапяйте всяка бишкота с смес от прясно мляко и 1 ч.л. нескафе.
Подреждайте ред бишкоти, крем и така до изчерпване. Отгоре завършете с крем обилно поръсете с 1 с.л. мока кафе и 1 с.л. какао.