Яйчена супа

EfrosiaEfrosia
Джедай
5062k11
Яйчена супа1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4

Необходими продукти

  • яйца - 4 броя
  • масло - 60 - 80 г
  • фиде - 4 с.л.
  • сол - 1 ч.л.
  • магданоз - накълцан пресен
  • лимони
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете в тенджера на котлона 1 л вода да кипне и добавете сол, маслото и фидето.

Оставете да къкри за около 15 минути, след като разбъркате.

Добре разбийте яйцата и добавете към тях накълцания магданоз.

Сипете яйцата бавно в тенджерата, като непрекъснато бъркате.

Яйцата трябва да се пресекат и сварят напълно. Поднесете порция супа с резен лимон.

Рейтинг

4.4
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: