Солен кекс със сирене

EfrosiaEfrosia
Джедай
468
780
10
1k
24/03/2012
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо11 645
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Солен Кекс

Начин на приготвяне

Разбийте много добре яйцата и добавете сметаната и натрошеното сирене.

Отново разбийте и добавете пресятото брашно с бакпулвера.

Накрая объркайте с възможно най-ситно накълцаните лук и/или магданоз, но може и да не ги слагате в соления кекс със сирене.

Сипете сместа в намазнена и набрашнена леко кексова форма. По желание може да се добави малко ситно накълцана шунка или друг колбас.

Пече се соления кекс в умерено загряна фурна (на 180 градуса) за 1 час.

Форма за пухкав кекс с дупка - тефлонова
Приготвяй си тази рецепта в:
Форма за пухкав кекс с дупка - тефлонова
7.50 лв.
Виж ››

Класическа форма за кекс с качествено тефлоново покритие - изборът на практичната домакиня

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар