Пълнени пилешки пържоли

А.БорисоваА.БорисоваНовак
17/03/2012
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции2 бр.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо13 822
  • Преглеждания за месеца87
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте внимателно пилешките пържоли от цяло гръдно филе в найлонов плик, за да се изтънят. Натрийте ги хубаво със сол, черен пипер, пресован чесън и ги полейте с брата. Оставете така за 30 минути под капак.

Загрейте малко мазнина и запържете накълцания ситно лук и гъби. Овкусете с подправки и снемете от котлона.

Вземайте тънки парчета бекон, резен кашкавал и краставички и ги подреждайте в пържолите. Разпределете от лука с гъбите, завийте леко пилешкото и го зашийте с конец.

Подредете в тавичка пържолите, залейте ги с малко мазнина и маринатата от бирата и ги сложете да се изпекат в умерено загряна фурна.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар