Сьомга с лимон и подправки

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714265
17/01/2017
"Само с точните подправки сьомгата се се превърне в истински кулинарен шедьовър "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 596
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • сьомга - 4 парчета филе
  • мащерка - 1/2 ч.л. сушена
  • розмарин - сушен
  • балсамов оцет - 60 мл
  • лимонов сок - 60 мл прясно изцеден
  • сибирски лук - 1 с.л. сух
  • чесън - 1 голяма скилидка
  • зехтин - 60 мл
  • черен пипер
  • морска сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голяма купа смесете всички продукти, но без сьомгата. Разбъркайте добре и прибавете рибата.

Обилно го полейте с марината, покрийте и оставете на хладно място за поне 2 часа, като задължително обърнете веднъж рибата.

Загрейте скарата и я изпечете до готовност. Поднесете с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар