Ezine.bg»Рецепти»Сосове»Маринати»Подправки за говеждо и дивеч

Подправки за говеждо и дивеч

Подправки за говеждо и дивеч1 / 2
13/03/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Общо
5 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • бабина душица - 1 стрък
  • босилек - 1 щипка
  • естрагон - 1 щипка
  • дафинов лист - 1 бр.
  • майорана - 1 щипка
  • мускатово орехче - 1 щипка, счукано
  • карамфил - 2 бр.
  • чубрица - 1 щипка
  • магданоз - 4 стръка
  • чушлета - 2 бр. люти
  • чесън - 2 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Завийте в марля бабина душица, босилек, естрагон, начупения дафинов лист, майорана, мускатовото орехче, пъпките карамфил, чубрицата, магданоза и наситнените чушлета и чесън и ги използвайте за овкусяване при готвенето на говеждо и дивечово месо.

Подходящи са за марината за печено месо.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: