Кюфтета от зрял фасул

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
21/01/2017
"Престъпно вкусни кюфтенца, които пият ужасно много бира "
Приготвяне30 мин.
Готвене160 мин.
Общо190 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 095
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме добре накиснатия фасул, като изхвърляме първата вода.

Варим до готовност и пасираме.

Добавяме лука, наситнения магданоз, кашкавала, сол и черен пипер на вкус и разбитите яйца.

От получената смес оформяме кюфтета, които овалваме в брашно и пържим в сгорещеното олио.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар