Патладжанено Гаспачо

БогиБогиНовак
06/03/2012
Приготвяне150 мин.
Готвене15 мин.
Общо165 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 127
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете патладжаните, нарежете ги на кубчета, посолете и оставете за 20 минути да се отцедят от горчивината. Облейте ги под течаща вода и ги подсушете.

Загрейте зехтина и запържете патладжаните. Щом омекнат, овкусете с чесън, сол, бял пипер и риган. Оставете да се охладят напълно.

Всички продукти за Гаспачото пюрирайте в блендер или кухненски робот. Накрая добавете зехтина и подправките. Така приготвеното Гаспачо оставете в хладилник за 2-3 часа.

След това объркайте с патладжаните. Поднесете супата студена, поръсена с накълцан магданоз.

Рейтинг

5 0
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар