Ловджийски шишчета

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
385
297
23/12/2016
"Вкусно, пикантно и много ароматно - агнешки шишчета за всички, които имат под ръка руйно червено вино "
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 221
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на парченца. Лука и чушките - също.

Овкусете агнешкото с подправките и започнете да редите шишчетата, като редувате – месо, чушка, лук.

Печете на загрята скара и поднесете с гарнитура по избор.

Иноксово овално плато 50см.
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Иноксово овално плато 50см.
15.99 лв.
Виж ››

Добрата домакиня винаги има овално плато под ръка, защото обикновено нейният дом винаги очаква гости. Нека всички се възхитят на вашите разядки, сладки или основни ястия. Овалното плато ще ви помогне да се сдобиете с образцова трапеза и да си спечелите заслужени комплименти.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар