Ловджийски шишчета

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714063
23/12/2016
"Вкусно, пикантно и много ароматно - агнешки шишчета за всички, които имат под ръка руйно червено вино "
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 001
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на парченца. Лука и чушките - също.

Овкусете агнешкото с подправките и започнете да редите шишчетата, като редувате – месо, чушка, лук.

Печете на загрята скара и поднесете с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар