Наденица с гъбен сос

01/01/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър16713800
"Селска гозба, която ще заеме достойно място на всяка трапеза "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 008
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете гъбите на ивички и ги сварете в подсолена вода.

Сгорещете олиото и запържете до златист цвят нарязания лук, добавете кетчупа и горчицата. Добавете сварените гъби, нарязаната наденица.

Налейте виното, добавете подправките (може да добавите и други, всичко зависи от вкуса ви) и оставете ястието да се готви до готовност.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар