Наденица с гъбен сос

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714179
01/01/2017
"Селска гозба, която ще заеме достойно място на всяка трапеза "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 136
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете гъбите на ивички и ги сварете в подсолена вода.

Сгорещете олиото и запържете до златист цвят нарязания лук, добавете кетчупа и горчицата. Добавете сварените гъби, нарязаната наденица.

Налейте виното, добавете подправките (може да добавите и други, всичко зависи от вкуса ви) и оставете ястието да се готви до готовност.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар