Наденица с гъбен сос

01/01/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8705810208
"Селска гозба, която ще заеме достойно място на всяка трапеза "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции3
  • Преглеждания общо1 463
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете гъбите на ивички и ги сварете в подсолена вода.

Сгорещете олиото и запържете до златист цвят нарязания лук, добавете кетчупа и горчицата. Добавете сварените гъби, нарязаната наденица.

Налейте виното, добавете подправките (може да добавите и други, всичко зависи от вкуса ви) и оставете ястието да се готви до готовност.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар