Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Колбаси»Наденица с гъбен сос

Наденица с гъбен сос

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k
Наденица с гъбен сос2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3
"Селска гозба, която ще заеме достойно място на всяка трапеза"

Необходими продукти

  • наденица - 400 г
  • лук - 1 глава
  • гъби - 200 г
  • олио - 3 - 4 с.л.
  • бяло вино - 200 мл
  • кетчуп - 1 с.л.
  • горчица - 1 ч.л.
  • магданоз
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете гъбите на ивички и ги сварете в подсолена вода.

Сгорещете олиото и запържете до златист цвят нарязания лук, добавете кетчупа и горчицата. Добавете сварените гъби, нарязаната наденица.

Налейте виното, добавете подправките (може да добавите и други, всичко зависи от вкуса ви) и оставете ястието да се готви до готовност.

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: