Филе от бяла риба със сусамова коричка

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
575
959
475
01/01/2017
"Хрупкаво и апетитно филе, поднесено с ароматен сос и много любов "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо581
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусяваме филетата със сол и черен пипер.

Разбиваме белтъците на сняг и в тях потапяме рибата.

Овалваме я в предварително разбъркания сусам с царевичното брашно.

Пържим филетата в сгорещено олио, вадим и съхраняваме на топло.

Обелваме и наситняваме доматите, задушаваме ги в олио и прибавяме виното. Готвим на силен огън, докато започне да се сгъстява.

Овкусяваме соса със сол и черен пипер.

Заливаме топлите филета с него и сервираме ястието поръсено с наситнен магданоз.

Стойка за тигани
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Стойка за тигани
12.46 лв.
Виж ››

Всяка домакиня, която не обича хаоса в кухнята, трябва да има стойка за тигани. Удобна и практична - тя може да побере до 4 тигана с различна големина. Стойката за тигани не позволява образуването на ръжда по съдовете. Предлага се в бял цвят и е абсолютно иновативен продукт.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
05.12.2018 14:37
ще я приготвя за Никулден
1
0
Luna
Luna
08.01.2017 09:13
Изглежда превьзходно вкусна! Вече за 3 пьт я правя и много ми харесва.ДА
1
0