Панирана бирена сьомга

06/12/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
"Гарантираме, че това е едно от вай-вкусните рибни изкушения, които някога ще опитате "
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо994
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме рибата на ивици и я подправяме със сол и лимонов сок.

Разбиваме яйцето с бирата, брашното и сол и оставяме панировката да отлежи за 1 час.

Овалваме филето в брашно и го потапяме в панироката.

Пържим в сгорещеното олио.

Сервираме с гарнитура по избор.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар