Панирана бирена сьомга

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
06/12/2016
"Гарантираме, че това е едно от вай-вкусните рибни изкушения, които някога ще опитате "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 191
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме рибата на ивици и я подправяме със сол и лимонов сок.

Разбиваме яйцето с бирата, брашното и сол и оставяме панировката да отлежи за 1 час.

Овалваме филето в брашно и го потапяме в панироката.

Пържим в сгорещеното олио.

Сервираме с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар