Крем за петифури

23/01/2012
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 450
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте маслото със захарта продължително, докато се образува пухкав крем.

Към него при непрекъснато разбиване добавете жълтъците един по един и продължете разбиването.

Отделно сварете на крема брашното с прясното мляко, като и този крем се бърка непрекъснато.

Прибавете го лъжица по лъжица към масления крем и накрая ароматизирайте с ванилията и рома.

По желание може да добавите и 2 разбити на сняг белтъка.

Полученият крем е идеален за петифури.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ina
ina
23.01.2012 22:35
мммм изглежда много вкусно, ще го опитам задължително.
0
0