Свинска Курбан Чорба

Fat BertaFat Berta
Джедай
34244450954
Свинска Курбан Чорба
20/11/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне50 мин.
Готвене120 мин.
Общо170 мин.
Порции10
"Ароматна, богата и много вкусна - това е перфектната чорба, с която можем дори да закусим"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете дроба, сърцето цели, след което извадете от водата, охладете и нарежете на парченца. Сварете свинските дреболии и месото в 3 л вода, като по време на варенето отпенвайте отгоре.

Свинското месо се вари с черен пипер на зърна, дафинов лист и сол. Когато е почти готово, добавете в тенджерата скълцания лук, целина, моркови и чушки.

Варете супата половин час и прибавете ориза, дреболиите и нарязаните кубчета картофи.

Към сварената супа, докато е вряла, през цедка добавете разбитите яйца и разбъркайте.

Направете в отделен съд запръжка от олиото и червен пипер и разредете запръжката с чорбата, като след това сипете всички към супата.

Финално поръсете свинския курбан със скълцан магданоз и е готов за поднасяне.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: