Яйца на очи

EfrosiaEfrosia
Джедай
9765k1125k
Яйца на очи1 / 13
06/01/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
8 мин.
Общо
18 мин.
Порции
2
"Колкото готвачи, толкова и рецепти за яйца на очи и всички до една вкусни!"

Необходими Продукти

  • яйца - 4 броя
  • олио - 4 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз - ситно накълцан или сух, за поръсване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте мазнината в тиган с незалепващо покритие. Бързо чуквайте яйцата и ги пускайте от ниско. Посолете, поръсете с малко черен пипер и похлупете за капак, за да се задушат.

Щом жълтъците леко се втвърдят, са готови. Махнете от котлона, разпределете яйцата в 2 чинии и ги поръсете с магданоз и чубрица по желание.

Рейтинг

4.2
58
44
33
21
10
Дай твоята оценка: