Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ani
Ani
Аз също ги правя в повече мазнина (олио), някак си стават по-пухкави и ги сервирам върху кисело мляко!
26.07.2016 15:16
2
1
Monika Ivanova
Monika Ivanova
аз пък почти не слагам мазнина не само защото не харесваме мазно, но много ми пръска иначе и винаги ме гори
05.05.2016 10:00
3
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
И аз ги пържа във масло стават невероятни. Без магданоз а добавям черен пипер млян.
27.02.2016 17:27
5
Ивелина
Ивелина
Стават много вкусни!
27.02.2016 17:24
1
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
с масло стават много по-вкусни
14.02.2016 22:42
3
Ирина Андреева Jolie
Ирина Андреева Jolie
Аз винаги ги обръщам от двете страни и ги овкусявам със сол и червен пипер. :)
24.01.2016 19:22
2
3
Наталиа Петрова
Наталиа Петрова
Аз ги чуквам в добре сгорещено олио и след това с помощта на лъжица поливам жълтъците. Така мога да ги оставя рохки.
24.01.2016 14:23
4
Еда
Еда
на ми изглежда вкусно заради магданза но сигурно е много вкусно
03.11.2013 13:03
3