Пълнени камби с яйца и сирене

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
9k
29/12/2011
"Приготвяме апетитната плънка за пълнените камби - от яйца и сирене и ни идва да запеем, знаейки колко вкусни ще станат"
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо12 018
  • Преглеждания за месеца380
  • Преглеждания за седмицата47
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете камбите от дръжките и семките. В купа натрошете сиренето и го объркайте с яйцата добре. Ако сместа е прекалено рядка, може да объркате и с малко брашно.

Накълцайте зелените подправки (може да използвате и сухи) и ги добавете към сместа. Добавете сол на вкус и черния пипер и объркайте всичко много добре.

Наредете камбите в намазнена тава и ги полейте със струя зехтин или олио.

Напълнете камбите с помощта на лъжица. По желание ги запушете с капачетата, които са останали от рязането. Долейте 100 мл гореща вода в тавата.

Сложете ги да се пекат в предварително загряна умерена фурна до приятен загар и докато плънката се надуе и зачерви.

Ръчно изработена керамична чиния 22 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Ръчно изработена керамична чиния 22 см
4.69 лв.
Виж ››

Хубавите ястия, които приготвяте, заслужават да бъдат поднесени в красиви чинии - като тази ръчно изработена керамична чиния.

Рейтинг

5 5
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар