Карамелена глазура

Rositsa IvanovaRositsa IvanovaДарт Вейдър36697323
27/12/2011
"Добрият кулинар ще ви каже, че с помощта на канелената глазура може да превърнете дори обикновения кекс в истинско сладко вълшебство!"
Готвене10 мин.
Общо10 мин.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо26 286
  • Преглеждания за месеца150
  • Преглеждания за седмицата69
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • захар - 3 с.л
  • вода - 100 мл
  • пудра захар - 300 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте добре сух тефлонов тиган и сложете 3 с.л. захар да се разтопят и станат на светъл карамел.

Добавете при непрекъснато бъркане топлата вода и бъркайте, докато се хомогенизира.

Оставете сладкия сироп да изстине и го излейте в купа, където предварително сте пресяли пудрата захар.

Разбъркайте добре карамелената глазура.

Рейтинг

5 7
4 4
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
vili
vili
06.12.2014 17:13
Благодаря, ще го пробвам.
1
0