Вегетарианска супа - Разсолник

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
288
269
5
783
03/12/2011
"Хем вкусно, хем подходящо за вегетарианци и всички, които постят Запишете си рецептата!"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 868
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете в част от маслото/ олиото ситно нарязаните лук, моркови и корени магданоз. Разредете след като поомекнат с 3 л вряла вода и оставете да ври на слаб огън.

Прибавете нарязаните на кубчета картофи, а след около 15 минути сипете и нарязаните на жулиени кисели краставички.

Отделно нарежете на ивички киселеца и спанака и ги сварете в друг съд, прецедете ги и ги сложете в супата.

След още няколко минути сипете и сметаната, разбъркайте и свалете от котлона. Поръсете с накълцани магданоз и копър.

Рейтинг

5 4
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Тити
Тити
11.06.2012 16:58
затова и тази се казва вегетарианска...явно
0
0
Аз
Аз
11.06.2012 12:05
Ама разсолникът се прави с месо.
0
0