Пържени калмари по гръцки

07/06/2016
Приготвяне45 мин.
Готвене40 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 866
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме калмарите и ги почистваме от главата, пипалата и вътрешната кост, като запазваме пипалата и ги нарязваме на кубчета.

Тубата нарязваме на кръгчета.

Отново измиваме и оставяме да се отцедят.

Посоляваме и поръсваме с черен пипер, овалваме в брашно и запържваме до зачервяване.

При сервиране поливаме с лимонов сок.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар