Агнешко месо с кускус

04/06/2016
Приготвяне45 мин.
Готвене90 мин.
Общо135 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо704
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното на парчета месо изпържваме за 15-20 минути в 3 с.л. сгорещено масло, добавяме 1 ч.ч. вода, 1 ч.л. сол, кориандъра, червения пипер, нарязаните моркови, лук и чесън.

Захлупваме с капак ястието и го варим за 35 минути. Добавяме нарязаните чушки и варим за още 10 минути.

В тенджера смесваме останалите вода, сол и масло, оставяме да кипне и прибавяме кускуса, захлупваме с капак, сваляме от огъня и го оставяме за 4-5 минути, прибавяме джинджифил и нарязания на ситно домат. Връщаме на котлона за още 2-3 минути като бъркаме непрекъснато.

Сервираме агнешкото със зеленчуците и гарнираме с кускус.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар