Начин на приготвяне
Намазваме котлета с маслото и горчицата. Овкусяваме го с подправките и соевия сос и го прибираме в хладилник да се маринова за около 2-3 часа.
Преместваме го в тава и печем за 35-40 минути на 190 градуса, като го обръщаме и от двете страни. Изваждаме и оставяме да изстине.
Прехвърляме го върху кората от бутер тесто, която сме оставили да се отпусне на стайна температура. (Кората трябва да може да завие месото.)
Разделяме белтъка и жълтъка на яйцето. С белтъка залепваме краищата на бутер тестото, като ги прищипваме с вилица.
Покриваме с алуминиево фолио и печем в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 30 минути. Махаме фолиото и намазваме отгоре с жълтъка. Печем още 10-15 минути.
Изпеченото месо оставяме да изстине за 15 минути и го режем по диагонал с остър нож.