Зеленчукови кюфтета с яйца

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
30/09/2011
"Откакто почнаха да правят толкова вкусни зеленчукови кюфтенца, броят на вегетарианците се е увеличил чувствително "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции10-12 бр.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 962
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете тиквичката и моркова на възможно най-фино ренде. Сварете яйцата, стрийте жълтъците и накълцайте ситно белтъците.

В купа смесете яйцата тиквичките и моркова, добавете маслото, киселото мляко и суровия жълтък.

Овкусете със сол и с червен и черен пипер. Оформете неголеми кюфтенца с влажни ръце, оваляйте ги в брашно и ги изпържете в сгорещена мазнина.

Рейтинг

5 6
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар