Чили кон Карне

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
18k
14/09/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви70 мин.
Общо90 мин.
Порции4
"Опитайте и ще разберете, защо всички говорят за Чили кон Карне с такава страст!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на ситно лука, чесъна и чушките и ги запържете в дълбок съд. Добавете каймата, кимиона и разбърквайте, докато се запържи, след което прибавете боба и доматения сос.

Долейте виното ималко гореща вода и задушавайте под капак за 15-тина минути. По желание добавете сос Табаско. Идва ред да добавите царевицата, след което задушавайте за още 5 минути или до пълното омекване на боба. Накрая готовото Чили кон Карне се отема от котлона и се поръсва с накълцан магданоз.

Рейтинг

5 12
4 2
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка: