Прясна домашна наденица

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
602
959
511
19/04/2016
"Наденица винаги трябва да имате под ръка, ако е домашна - още по-добре "
Приготвяне60 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 542
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1.5 кг
  • тънки свински черва - за пълнене
  • сол - 1 с.л.
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • бахар - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смиламе месото в машинката два или три пъти, за да стане ситно и меко.

Прибавяме подправки и разбъркваме добре, за да се овкуси.

Пълним сместа в добре измитите черва и съхраняваме за кратко време.

Консумираме на скара, фурна или в ястия.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар