Шоколадова грис халва

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
598
959
511
08/04/2016
"Толкова обичаме шоколад, че решихме да го добавим и към грис халвата! Получи се една очаквано добра комбинация"
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 436
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопяваме маргарина в подходящ съд и към него прибавяме гриса, пържим докато стане тъмно златисто, прибавяме водата и продължаваме да разбъркваме до получаването на гладка смес и водата се изпари.

Прибавяме захарта и отново разбъркваме, докато тя се разтвори.

Сваляме от огъня и охлаждаме за 15 минути, прибавяме начупения на дребно шоколад и разбъркваме.

Сипваме халвата в подходящи купички, охлаждаме и сервираме.

Цветна мерителна кана 500 мл-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Цветна мерителна кана 500 мл
4.00 лв.
3.08 лв.
Виж ››

Всяка домакиня трябва се въоръжи с мерителна кана в едната ръка, докато готви. Перфектните ястия се получават с перфектните мерки. Имате цели 500 мл вместимост на разположение.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар