Руски пудинг от извара и стафиди

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
30/03/2016
"Обичате ли пудинг? Защо питаме всъщност?! Така и така не приемаме Не за отговор "
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 030
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прекарваме изварата през гевгир и добавяме разбитите със захарта жълтъци, разтопеното масло, брашното, измитите с гореща вода стафиди и разбъркваме добре.

Добавяме разбитите на сняг белтъци и изливаме във форма за печене, предварително намазана с масло и посипана с галета. Заравняваме повърхността и намазваме със сметана, смесена с 1 яйце.

Запичаме във фурна за 25-30 минути. Изваждаме и оставяме 5-10 минути във формата, докато поизстине, след което сервираме.

Поднасяме топъл, залят със сладък млечен сос или сметана.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар