Свинско с бира и зелен фасул

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
521
959
472
17/03/2016
"Вкусна класическа манджа от тефтерите на нашата МастърШефка Севда Андреева"
Приготвяне50 мин.
Готвене60 мин.
Общо110 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо466
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото, подсушаваме и нарязваме напречно на влакната на ленти.

Обелваме и нарязваме лука. Отстраняваме семето на доматите и ги нарязваме на кубчета.

Почистваме фасула, измиваме го и го нарязваме на 2-3 см. парчета. Сваряваме го в подсолена вода и го изплакваме със студена.

Нарязваме бекона на кубчета. Запържваме последователно бекона, месото и фасула в гореща мазнина, добавяме лука и задушаваме продуктите.

Посоляваме, поръсваме с черен пипер и брашно. Оставяме за още 5 минути, като бъркаме непрекъснато. Добавяме бирата и бульона. Оставяме соса да поври. Слагаме и доматите. Сервираме с картофи и магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар