Начин на приготвяне
Измиваме месото, подсушаваме и нарязваме напречно на влакната на ленти.
Обелваме и нарязваме лука. Отстраняваме семето на доматите и ги нарязваме на кубчета.
Почистваме фасула, измиваме го и го нарязваме на 2-3 см. парчета. Сваряваме го в подсолена вода и го изплакваме със студена.
Нарязваме бекона на кубчета. Запържваме последователно бекона, месото и фасула в гореща мазнина, добавяме лука и задушаваме продуктите.
Посоляваме, поръсваме с черен пипер и брашно. Оставяме за още 5 минути, като бъркаме непрекъснато. Добавяме бирата и бульона. Оставяме соса да поври. Слагаме и доматите. Сервираме с картофи и магданоз.