Начин на приготвяне
Пресоваме обеления чесън и джинджифила и ги смесваме с 3 с.л. соев сос.
Измиваме месото, изсушаваме го и го нарязваме на тънки ленти. Слагаме го в марината с джинджифила.
Почистваме и измиваме лука, чушките и тиквичката. Нарязваме лука на едро, чушките на тънки ленти, а тиквичката – на тънки филийки.
Изцеждаме кайсиите, но запазваме сока. Разрязваме кайсиите на половинки.
Почистваме печурките и ги нарязваме на филийки. Нарязваме магданоза.
Изваждаме месото от маринатата и го запържваме в горещо олио около 5 минути. Добавяме само бялото на лука, чушките, тиквичките и печурките и при непрекъснато бъркане пържим 5 минути.
Смесваме 150 мл сок от буркана с кайсии с оцет, останалия соев сос, черния пипер и захарта. Прибавяме ги към месото. Оставяме ги малко да поврат. Добавяме зеления лук, магданоза, кайсиите и солта.
Готвим до леко сгъстяване на соса е крехкост на месото.