Резенчета ябълки с белтък

21/08/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
"Един интересен десерт, който непременно трябва да опитате!"
  • Приготвяне45 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо75 мин.
  • Порции5
  • Преглеждания общо347
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме ябълките и ги нарязваме на резенчета. Сваряваме ги със захарта и малко вода.

Разбиваме белтъка на яйцето на сняг и внимателно го размесваме с ябълките.

Разбиваме омекналото масло, прибавяме към него канелата и стафидите и сипваме сместа при крема.

Разбъркваме и сипваме в чаши.

Поднасяме охладен.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар