Резенчета ябълки с белтък

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
504
959
469
21/08/2016
"Един интересен десерт, който непременно трябва да опитате!"
Приготвяне45 мин.
Готвене30 мин.
Общо75 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо548
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме ябълките и ги нарязваме на резенчета. Сваряваме ги със захарта и малко вода.

Разбиваме белтъка на яйцето на сняг и внимателно го размесваме с ябълките.

Разбиваме омекналото масло, прибавяме към него канелата и стафидите и сипваме сместа при крема.

Разбъркваме и сипваме в чаши.

Поднасяме охладен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар