Агнешко с лапад

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
288
287
5
785
22/06/2011
"Крехкото агнешко месо отлично се съчетава с всякакви зелении, но с лапад ни е най-любимо "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо14 086
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото на късове и го запържете в сгорещената мазнин. Щом се позапържи, добавете и накълцания лук.

Когато и лукът поомекне добавете червения пипер, брашното и разбъркайте добре. Прибавете почистената и нарязана лапад към останалите продукти и задушавайте, докато омекне.

Долейте гореща вода на около, посолете и поръсете с черен пипер на вкус. След малко преместете агнешкото с лапад в тава, прибавете джоджена и го запечете, докато водата леко се изпари.

Разбийте яйцата с млякото и залейте ястието. Извадете от фурната, щом се стегне.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар